Bumbee Labs, som arbetar med mätning av besöksflöden, byter VD. Ny VD blir Karl Samuelsson, tidigare tillväxtchef i bolaget.

Karl är i grunden jurist och har en lång karriär inom mediebranschen bakom sig, innan han i början av året valde att ansluta till Bumbee Labs. Karl har tidigare jobbat i olika chefsfunktioner på MTG och kommer senast från Lagardère Sports.

Ställer om fokus

– Vi har goda förutsättningar att växa snabbt och med min bakgrund i säljfokuserade branscher, kommer vi kvickt kunna ställa om bolaget från utvecklingsfokus till försäljningsfokus. Vi har en bra produkt, ett bra team och en redan stark position i marknaden – jag är fylld av tillförsikt inför framtiden, säger Karl Samuelsson.

Staffan Liljestrand, grundare av bolaget och VD sedan starten, blir analyschef och övertar bolagets produktutveckling. Staffan kommer i fortsättningen också ägna mer tid åt att träffa potentiella samarbetspartners och ansvara för bolagets samhällskontakter för Smarta Städer.

Ny ordförande

I samband med VD-bytet går Peter Liljestrand in som ordförande i bolaget. Peter driver företagsinkubatorn Camp Jarl, där bl a Star Stable, SpiffX, Esportal samt även Bumbee Labs ingår.

Nyheter     Karriär     Personer